üretim tesisimiz
Çeşitli bölümlerden oluşan Tatbak Üretim Tesisi; temizlik, çalışkanlık ve özverisinden ödün vermeyen bir yapıya sahiptir.
Baklava Bölümü: 90 kişilik kadrosuyla; her gün çalışmalara başlanmadan önce yapılan temizliğin ardından, ürünlerin daha taze kalması için en uygun vakit belirlenip, teknoloji ve insan emeği harmanlanarak en iyi ürünün sevkiyatı yapılmaktadır.
Baklava Fırın Bölümü: Baklava'nın şerbetlenip, fırınlandığı bölümdür. Sarma ve Kadayıf Bölümü: İşinin ehli ustaların son teknoloji makinelerin de yardımıyla yaptıkları sarma ve kadayıf gibi hamurların, hazırlanıp pişirilme aşamasına geçirildiği bölümdür. Kuru Pasta Bölümü: Onlarca çeşit kuru pasta ürününü, uzman kadrosuyla hazır hale getiren bölümdür. Kuru Pasta Fırın Bölümü: Pişirilmeye hazır hale gelen ürünlerin fırınlanarak sevkiyata hazırlandığı bölümdür.